fbpx
Powerwriting.dk

Storytelling – Skriv historier, der trækker vejret

BRUG HISTORIEFORTÆLLING OG BLIV HUSKET. OG FORSTÅET
STYRK DIT SPROG OG FORTÆL BEDRE HISTORIER

På kurset ‘Storytelling – Skriv historier, der trækker vejret’ får du konkrete værktøjer og træning i at skrive og fortælle gode historier, fx til coporate storytelling, historiefortælling i afdelingen eller organisationen, PR, branding, biografier, feature og cases. Styrk din evne til at fortælle og beskrive det, du gerne vil sige gennem en historie – så modtageren bliver ved med at læse, lytte og husker og forstår dine budskaber.

Underviseren, Bo Skjoldborg, fik 1000 medarbejdere til at diskutere ledelse med en god historie

Læs mere om, hvordan du bruger storytelling og historiefortælling (i min bog ‘Skriv så de reagerer – på jobbet og i det hele taget’)

Kurset ‘Storytelling – Skriv historier, der trækker vejret’ er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser og refleksion i plenum og små grupper. Fokus ligger på gode, effektive historier (historiefortælling, coporate storytelling, case, biografier mv.), og du får konkrete redskaber til at skrive og fortælle markant bedre og mere levende.

Skrivekurset er koncentratet af en række skræddersyede forløb, der har tiltrukket mere end 2000 skrivere, bl.a. akademikere, selvstændige, HR-konsulenter, sagsbehandlere, webskribenter, sælgere, journalister, tekstforfattere, lærere, psykologer, filmfolk, kommunikationsfolk, studerende og andre, der gerne vil lære at skrive gode historier og have inspiration til deres tekster, case, historiefortælling og storytelling.


“Meget passende pensum og tempo. Spændende kursusforløb med god stemning og masser af inspiration.”
(Anna Chacon, sektionsleder)

”Jeg har fået rigtig meget ud af det. Ikke mindst omkring ”Don’t tell it, show it”, hvor jeg har prøvet teknikkerne af i den virkelige verden og skrevet to noveller. Begge antaget i Familie Journalen.”
(Susanne Foldberg, forfatter og journalist)

”Meget spændende kursus. Mange gode eksempler og en meget fin måde at tackle frivilligheden på. Ingen pres og inspirationen i højsædet. Tak for det. Meget fint og spændende kursusmateriale.”
(Janne Krogh, journalist)

“Jeg oplevede alle værktøjer og metoder virke og være brugbare for mig.Tak for et supergodt og inspirerende kursus!”
(Ida Garsaae, lærer)

***

Samlet vurdering af de tidligere kurser (1-5, hvor 5 er bedst):

Hvad synes du om kurset? 4,6

Vil du anbefale kurset videre til andre? 4,7

Læs flere anbefalinger


Hvad får jeg ud af kurset?

Du får

  • styrket din evne til at fortælle gode historier (corporate storytelling, historiefortælling, case, biografier, fiktion mv.)
  • en konkret værktøjskasse til at skrive, så det griber
  • udfordret dine sproglige vaner, rutiner og klicheer
  • træning i at skrive for sanserne og følelserne – så din modtager læser med øjnene på stilke
  • mere skriveglæde, fordi du tillader dig at eksperimentere mere
  • inspiration til, hvordan du styrker og træner din evne til at fortælle – også efter kurset.

Det lærer du på en dag

Om formiddagen har vi fokus på formålet med din historiefortælling, og på hvorfor historier virker så godt til formidling. En velfortalt historie aktiverer mange forskellige områder og processer i hjernen på en gang – hvilket gør det lettere at huske fx faktuel viden. Derudover lærer du nogle effektive skrivemetoder, der hjælper dig med at skrive de gode historier frem og få dem fortalt levende og naturligt.

Endelig stiller vi skarpt på, hvordan du blæser liv i dine karakterer og i miljøet – bl.a. ved at beskrive og vise dine virkelige karakterer i konkrete situationer og gennem fx replikker og handling. Bliv klogere på spørgsmålet: ”Hvorfor glemmer vi aldrig Pippi Langstrømpe?”

Om eftermiddagen beskæftiger vi os med struktur/plot/spænding, synsvinkel og dit sprog. Du lærer at opbygge og styre et plot, så din historie, case, historiefortælling eller storytelling hele tiden har en retning (budskab/tema) og grundspænding. Så din læser føler, at hun er i gode hænder og på vej et sted hen.

Du arbejder med at holde situationen (suspense) – og med at vælge den mest effektive synsvinkel til din historie. Endelig lærer du, hvordan du griber læseren med stærke beskrivelser og præcise detaljer, så hun ville ønske, at din historie aldrig slutter.

Læs agendaen for en dage kursus: ‘Storytelling – Skriv historier, der trækker vejret’

Se priserne på kurserne

Vil du bestille eller høre mere?
Ring 29 80 34 62 – eller send mig en mail: kontakt@powerwriting.dk Så skræddersyr vi et forløb, der passer til jer.


PS: Lyder det som et interessant kursus? Så vil det glæde mig meget, hvis du giver vennerne et tip:

boskjoldborg