fbpx
Powerwriting.dk

Flowskrivning

Lær med nyhedsbrevet
Hent et gratis skrivekursus

Skriv effektivt, skriv med glæde

Undgå stress, frustration og overspringshandlinger – med et skrivekursus

Mange mennesker synes, det er svært og forbundet med et stort pres at skulle skrive. Med Flowskrivning lærer du at skrive konkret, enkelt og nærværende og fjerner frustration, stress, overspringshandlinger og spildtid.

Kort sagt opnår du en tilstand af dyb koncentration (flow) og øget produktivitet i alle dine skriveaktiviteter – bl.a. research, første udkast, komponering, omskrivning, revision og feedback.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få et gratis skrivekursus og et stort uddrag af to populære skrivebøger.


Øv dig – på den rigtige måde

At skrive er et håndværk, og du skal øve dig. Og der er processer og metoder, der gør det meget nemmere at blive bedre. Bruger du dem, vil du få frigivet en masse tid og energi. Måske vil du endda begynde at glæde dig til dine skriveopgaver. I Flowskrivning arbejder du altid med 3 trin:

Forstå. Beskriv din udfordring og fordelene: Hvad forsinker eller forhindrer dig i at skrive gode tekster? Hvad virker?

Vælg. Find det mest effektive skriveværktøj. Skal du fx starte med en disposition, mindmap eller nonstop? Eller måske med en nyhedstrekant?

Træn. Slib skrivekniven. Øv dig både på teksterne og de forskellige metoder fra Flowskrivning. Jo mere, desto bedre.

Tjek ONLINE-skrivekurserne, der får dig til at skrive mere og bedre

Læs om de fysiske skrivekurser


Opnå gode resultater med Flowskrivning

Skrivekurser til din virksomhed, organisation, dit firma, en leder eller dine ansatte. Kom på skrivekursus med Bo Skjoldborg. Vælg fx imellem Skriv bedre tekster, Skriv bedre e-mails eller Flowskrivning. Mine skrivekurser kan styrke arbejdet med alle dine formidlingstekster – tilbud, artikler, e-mails, salgstekster, præsentationer, fagbøger, invitationer, nyhedsbreve, tekster til nettet mv.med hjælp fra undertegnede, Bo Skjoldborg. Jeg er forfatter, tekstforfatter, cand.phil i dansk, ophavsmand til Flowskrivning og indehaver af konsulentvirksomheden Powerwriting.dk.

Kunderne gennem tiden tæller en række succesrige danske og internationale organisationer – bl.a. Danske Bank, Haldor Topsøe, SAS Institute, Nordea Invest, Horten, A. Espersen, Mannaz, Danmarks Tekniske Universitet, Copenhagen Business School og Københavns Universitet. Derudover har jeg i mange år undervist tilbagevendende for bl.a. Teknologisk Institut, Mannaz Kommunikationsuddannelse, Aalborg Universitet, DM Efteruddannelse, UPDATE, Sally Kommunikation, MBK og Den Danske Filmskole –  og har en fortid som fast freelancer på Politiken og sproglærer på ‘Linjestudier for dansk sprog’ ved Folkeuniversitetet i København.

Hold skrivesamtalen og -processen godt i gang

Formålet med mit skrive- og undervisningvirke er at få organisationer og enkeltpersoner til at skrive mere og bedre. Når man skriver, prøver man jo altid at få en samtale i gang med modtagerne, på papiret eller på skærmen. Man vil gerne have, at han eller hun føler sig mødt og hjulpet af teksten og vil også gerne selv fremstå i et ordentligt lys. Hvordan gør man? Hvordan får vi formidlet vores budskaber konkret, klart og nærværende? Og gerne så det samtidig er sjovt at skrive, og vi får nogle tekster fra hånden. Og hvad stiller vi op med det grundvilkår, at mange af os skriver mere og mere på vores job?

Det vil jeg gerne hjælpe dig med at blive bedre til.


Få flere skrivetips med nyhedsbrevet


Forlagene Powerwriting.dk & Werther

Powerwriting.dk er udover at være en konsulent- og kursusvirksomhed også et forlag, der har genudgivet mine to populære skrivebøger som henholdsvis lydbog, e-bøger og paperback: ‘Flowskrivning – vejen til flydende skriveprocesser’ og ‘Skriv så de reagerer – på jobbet og i det hele taget’. Bøgerne er oprindelig udgivet af Dansk Psykologisk Forlag.

Endelig gik jeg i 2013 i luften med et skønlitterært forlag: Forlaget Werther – www.forlagetwerther.dk