fbpx
Powerwriting.dk

Method Writing – Styrk dit sprog og få skrivelysten tilbage

STYRK DIT SPROG, DINE KARAKTERER OG PORTRÆTTER
FÅ AUTENTICITETEN OG SKRIVELYSTEN TILBAGE

På kurset ’Method Writing – Styrk dit sprog og få skrivelysten tilbage’ får du inspiration til at bruge Method Writing og andre logbogsmetoder til at styrke din skriveproces med dine forskellige sag- og fiktionstekster, projekter, fiktive karakterer, virkelige portrætter, din sprogtone og personlige autenticitet. Method Writing er skrivependanten til ’Method Acting’, der er den amerikanske udgave af Konstantin Stanislavskis berømte skuespilteknik.

Method Writing er karakteriseret ved to bevægelser – indefra-ud og udefra-ind. I workshoppen træner du primært indefra-ud-bevægelsen til at få bedre, dybere og mere nuanceret fat i din egen sprogtone, dine pligt- og selvvalgte tekster, fiktive og virkelige karakterer (fx til biografier, storytelling mv.), tekstens forskellige (sinds)stemninger, følelser osv.

Du lærer bl.a.

  • Method Writing – til at få mere nærvær og flow i dine projekter, stemninger og evt. karakterer
  • at skrive fra egne og andres personaer/roller
  • at skrive afdækkende dialoger, fx med dine projekter, personer, plottet, miljøet eller temaet
  • synsvinkelskift – hvilket bl.a. styrker din evne til at nuancere og bryde med klicheer
  •  uafsendte breve – der skaber en særlig kontakt med- og indlevelse i dine projekter, karakterer mv. (fx hvis du lader dem skrive)
  • at dosere dig selv rigtigt – så du hverken fylder for meget eller for lidt.

Skrivekurset er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser og refleksion i plenum og små grupper. Fokus ligger ikke på sproget og formen, men udelukkende på skriveprocessen og konkrete redskaber til at skabe en markant bedre, mere effektiv skriveproces.

Skrivekurset er koncentratet af en række skræddersyede forløb, der har tiltrukket mere end 2000 skrivere: konsulenter, rådgivere, sagsbehandlere, ingeniører, teknikere, psykologer, sælgere, selvstændige, akademikere, forfattere, filmfolk, kommunikationsfolk, journalister og andre, der skal skrive meget på jobbet.

Kort og godt får du med ’Method Writing – Styrk dit sprog og få skrivelysten tilbage’ kontakt til følelsesmæssige lag og nuancer i både din egen personlighed, dine tekster i dit sprog – lag som ellers let kan drukne i mere bevidste, kalkulerende og praktiske hensyn (fx til formidling eller akademiske forventninger).

Samlet vurdering af de tidligere kurser (1-5, hvor 5 er bedst):

Hvad synes du om kurset?
4,7

Vil du anbefale kurset videre til andre?
4,8

Læs anbefalinger af kurserne

Hvad koster et skrivekursus?

17.000 kr. for anden dag
12.000 kr. for en halv dag

Vil du bestille eller høre mere?

Ring 29 80 34 62 – eller skriv til mig. Så skræddersyr vi et forløb, der passer til jer.