fbpx
Powerwriting.dk

Method Writing – Skriv levende, skriv bedre

SKRIV MERE LEVENDE, FYSISK OG PRODUKTIVT
STYRK DIN SPROGTONE

På kurset ’Method Writing – Skriv levende, skriv bedre’ får du dybere og mere nuanceret fat i din egen sprogtone, dine sanser og dit intense skriveflow. Det gælder både i forhold til dine sagtekster, formidlingstekster, fiktion og projekter og ideer, som du ønsker at udvikle ved at skrive om dem. 

Method Writing er skrivependanten til ’Method Acting’, der er den amerikanske udgave af Konstantin Stanislavskis berømte skuespilteknik.

Du lærer

  • hvordan du skaber mere nærvær, fysik og flow i dine tekster og projekter
  • at opleve og skrive fra andres synsvinkel (også modtagerens) – hvilket hjælper dig med at nuancere og bryde med klicheer
  • at skrive mere fysisk med brug af sanserne og hukommelsen – hvilket forbedrer dine tekster og med øvelsen gør dig mere kreativ, vital, intelligent og produktiv
  • at bruge dine emotioner (følelser) bevidst til gavn for teksten og processen
  • at skrive afdækkende dialoger med dine projekter, ideer og emner
  • at dosere dig selv i teksten, så du hverken fylder for meget eller for lidt.

Skrivekurset er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser og refleksion i plenum og små grupper. Fokus ligger på skriveprocessen og praktiske metoder, der hjælper dig med at få en mere produktiv og intens arbejdsproces, flere ideer og en levende og autentisk sprogtone.

Skrivekurset er koncentratet af en række skræddersyede forløb, der har tiltrukket mere end 2000 skrivere: konsulenter, rådgivere, sagsbehandlere, ingeniører, teknikere, psykologer, sælgere, selvstændige, akademikere, forfattere, filmfolk, kommunikationsfolk, journalister og andre, der skal skrive meget på jobbet.

Kort og godt får du med ’Method Writing – Skriv levende, skriv bedre’ kontakt til følelsesmæssige lag og nuancer i både din egen personlighed, dine tekster og i dit sprog – lag som ellers let drukner i mere bevidste, kalkulerende og praktiske hensyn (fx til deadlines, formidlings-strategien, forretningen eller forventninger fra omgivelserne eller dig selv).

Samlet vurdering af de tidligere kurser (1-5, hvor 5 er bedst):

Hvad synes du om kurset?
4,7

Vil du anbefale kurset videre til andre?
4,8

Læs anbefalinger af kurserne

Hvad koster et skrivekursus?

17.000 kr. for en dag
12.000 kr. for en halv dag

Vil du bestille eller høre mere?

Ring 29 80 34 62 – eller skriv til mig. Så skræddersyr vi et forløb, der passer til jer.