fbpx
Powerwriting.dk

Flowskrivning for virksomheder

SKRIV EFFEKTIVT, SKRIV MED GLÆDE
UNDGÅ UDSÆTTELSE. FÅ FLERE OG BEDRE IDEER

Vil du og dine kolleger skrive mere og bedre? Brug en dag på at udvikle jeres skriveprocesser, så I kommer til at skrive mere effektivt og med langt større glæde. Det gælder alle jeres tekster – rapporter, mødeagendaer, referater, artikler, e-mails, salgstekster, præsentationer, fagbøger, invitationer, tekster til nettet mv.

Skrivekurset er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser og refleksion i plenum og små grupper. Fokus ligger ikke på sproget og formen, men udelukkende på skriveprocessen og konkrete redskaber til at skabe en markant bedre, mere effektiv skriveproces.

Skrivekurset er koncentratet af en række skræddersyede forløb, der har tiltrukket mere end 4000 skrivere: konsulenter, rådgivere, sagsbehandlere, ingeniører, teknikere, psykologer, sælgere, selvstændige, akademikere, forfattere, filmfolk, kommunikationsfolk, journalister og andre, der skal skrive meget på jobbet.


“Det var et rigtig godt endagskursus” (Jesper Lemmich, Vice President, Human Resources)

“Noget af det, der også fangede, var processen med powerwriting. Dér fik jeg nogle gode måder at komme videre på.” (Mette Bak Scheel, marketingchef)

“Nonstop var åbenbaringen for mig. Jeg opdagede, at min fantasi ikke havde forladt mig. Den var blot parkeret.” (Gitte Høxbroe, journalist)

***

Samlet vurdering af de tidligere kurser (1-5, hvor 5 er bedst):

Hvad synes du om kurset? 4,7

Vil du anbefale kurset videre til andre? 4,8


Hvad får du og dine kolleger ud af kurset?

I

  • skriver gode tekster hurtigere
  • bliver mindre tilbøjelige til at udsætte skriveopgaver
  • bliver mindre stressede og sparer tid
  • udvikler et mere naturligt, personligt og flydende sprog
  • får mere respons fra jeres modtagere, fordi jeres tekster bliver bedre
  • får friske tanker og ideer
  • bliver mere tolerante i forhold til at skrive dårligt — så I vover mere.

Det lærer du på en dag

Om formiddagen har vi fokus på dig og jer som skrivere. Vi ser på din hjernes måde at arbejde på i relation til produktive og glædesfyldte skriveprocesser, og du lærer nogle effektive skrivemetoder — bl.a. nonstop- og essensskrivning, planlægning, for-skrivning og Brief Daily Sessions. Desuden beskæftiger vi os med, hvordan du kan bruge skriver-roller (persona) bl.a. til at skrive mere flydende og ramme plet i forhold til vidt forskellige typer modtagere.

Om eftermiddagen har vi først en narrativ tilgang til skriveprocessen: Tænk over, hvad du tænker – og få dine positive skriveerfaringer og -tanker til at fylde mest muligt. Derpå får du konkrete værktøjer til, når du skal komponere og revidere dine tekster (bl.a. Cut up-teknik og ’Skriv/revider bevidst teksten, så den bliver længere’) – samt evt. et system til at skrive dine ”hurtige tekster”, altså dem der ikke skal udgøre små hovedværker, men bare være på et ok-niveau.

Endelig kan vi også indlægge et modul, der styrker jeres evne til at give og modtage feedback, hvilket er en væsentlig forudsætning for, at I alle udvikler jer godt videre med din skrivning. Intet forbedrer en tekst og dine skrivekompetencer hurtigere end andres øjne.’

Læs agendaen for en dags kursus i Flowskrivning (med modulet ‘Hurtige tekster’)

Læs agendaen for en dags kursus i Flowskrivning (med modulet ‘Skrivning med feedback’)


Se priserne på kurserne

Bogen Flowskrivning — vejen til flydende skriveprocesser indgår i kursusprisen for et dagkursus (for op til 20 deltagere).

Vil du bestille eller høre mere? Ring 29 80 34 62 – eller send mig en mail: kontakt@powerwriting.dk Så skræddersyr vi et forløb, der passer til jer.


PS: Lyder det som et interessant kursus? Så vil det glæde mig meget, hvis du giver vennerne et tip: