fbpx
Powerwriting.dk

Flowskrivning for studerende (internt for uddannelsesinstitutioner)

SKRIV EFFEKTIVT, SKRIV MED GLÆDE
AFLEVER TIL TIDEN

Når du bliver grebet af noget, der fuldstændig opsluger dig – et skriveprojekt, en løbetur, et stykke musik eller en god film – er du i flow. I denne tilstand aktiveres hele din hjerne, og din indlærings- og produktionsevne er optimal.

På kurset ‘Flowskrivning for studerende’ får du input til, hvordan du skaber de bedste rammer og forudsætninger for at være i en produktiv, flydende og glædesfyldt proces, mens du arbejder med og skriver dine skriftlige opgaver og speciale. Flowet og din effektivitet hænger både sammen med dine skrivekompetencer og med din evne til at fordybe dig og opnå kontrol over indholdet af din bevidsthed, altså din generelle måde at tænke på dit skrivearbejde på.


“Gode forklaringer på øvelsernes forskellige ’kompetencer’ (selv ideen om nonstop, der ellers tidligere har forekommet mig lidt fjollet, gav mening med det efterfølgende faglige element).”

“Dejligt at få øvelserne prøvet af med det samme og desuden at blive ’aktiveret.’”

“Jeg synes Bo Skjoldborg gav et godt og personligt oplæg, hvor han bl.a. med fordel trak på egne erfaringer. Det, at han var så ærlig og åben omkring egne skriveproblemer gjorde det lettere for deltagerne selv at åbne op. Meget god inddragelse af deltagere og gode erfaringsbaserede svar på spørgsmål.” 

***

Samlet vurdering af de tidligere kurser (1-5, hvor 5 er bedst):

Hvad synes du om kurset? 4,7

Vil du anbefale kurset videre til andre? 4,8


Flowskrivning gør dig bedre til at løse skriveopgaver af enhver art, du

  • undgår skriveblokering
  • bliver mindre tilbøjelig til at udsætte skriveopgaver
  • bliver mindre stresset og sparer tid
  • får en jævn og produktiv skriveproces
  • udvikler et mere naturligt, personligt og flydende sprog
  • får friske tanker og ideer
  • bliver mere tolerant i forhold til at skrive dårligt – så du vover mere.

Læs agendaen for en dags kursus i Flowskrivning for studerende


Bo Skjoldborg er forfatter, cand. phil. i dansk og indehaver af kursusvirksomheden Powerwriting.dk, der løser skrive- og undervisningsopgaver for en række større danske organisationer og efteruddannelsesinstitutioner. I de senere år har han specialiseret sig i skriveprocesser, hvilket bl.a. har udmøntet sig i kurserne Flowskrivning – skriv effektivt, skriv med glæde, som har tiltrukket mere end 4000 professionelle skrivere fra forskere og forfattere til filmfolk, ingeniører, journalister, tekstforfattere, studerende og andre, der skal skrive meget i forbindelse med deres arbejde.

I 2008 udgav han bogen Flowskrivning – vejen til flydende skriveprocesser – og i 2010 Skriv så de reagerer – på jobbet og i det hele taget (begge på Dansk Psykologisk Forlag). Bøgerne er efter flere oplag desuden kommet som paperback, e-bøger og lydbog på Forlaget Powerwriting.dk.


Rent praktisk vil kurset forløbe som en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser og refleksion i plenum og små grupper. Fokus ligger udelukkende på skriveprocessen, ikke på gode råd vedrørende sprog og form. Du er velkommen til at medbringe en bærbar computer, men det er ingen forudsætning for at deltage. Bogen ’Flowskrivning’ bliver udleveret på kurset. Kurset afholdes på dansk.

Priserne for Flowskrivning for specialestuderende:
17.000 kr. for anden dag
12.000 kr. for en halv dag

Bogen Flowskrivning — vejen til flydende skriveprocesser indgår i kursusprisen for en dags kursus (for op til 20 deltagere).

Vil du bestille eller høre mere? Ring 29 80 34 62 – eller send mig en mail: kontakt@powerwriting.dk Så skræddersyr vi et forløb, der passer til jer.


PS: Lyder det som et interessant kursus? Så vil det glæde mig meget, hvis du giver vennerne et tip: