fbpx
Powerwriting.dk

Skriv til nettet

FOR VIRKSOMHEDER
FOR DET OFFENTLIGE (kommuner, staten mv.)

På skrivekurset ‘Skriv til nettet’ får du redskaber til at udvikle dit sprog, form, skrivestil og evne til at skrive webtekster, der fænger. Skriv kort, præcist, skanbart og nærværende. Skriv til nettet-kurset kan have fokus på alle typer tekster til nettet – artikler til internettet og intranettet, e-mail-nyhedsbreve, invitationer, PR, e-mail, præsentationer og indlæg på blogs og sociale medier.

Læs evt. mere om tankerne bag ‘Skriv til nettet’ – kig i bogen ‘Skriv så de reagerer’

Skrivekurset Skriv til nettet er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser og refleksion i plenum og små grupper. Fokus ligger på skriveprocessen, formen og sproget, og I får konkrete redskaber til at skrive markant bedre, mere levende og nærværende tekster til nettet.

Skrivekurset er koncentratet af en række skræddersyede forløb, der har tiltrukket mere end 2000 skrivere, bl.a. konsulenter, rådgivere, sælgere, selvstændige, journalister, akademikere, forfattere, filmfolk, kommunikationsfolk og andre, der gerne vil skrive med mere kraft og nærvær på jobbet.

“Mange tak for god og særdeles brugbar undervisning. Jeg glæder mig til at bruge løs af kursets mange staldtips.”
(Mette Fjeldhagen, personalekonsulent)

“Det blev klart for os, at vi kan få vores budskaber igennem uden de ord og floskler, som vi nogle gange kommer til at bruge – og det åbnede nye muligheder og gav os ny inspiration, for vi har før uden held prøvet at finde på alternativer. Det her kursus formåede at vise os, at det er muligt. Det er ikke nemt, men det kan godt lade sig gøre.”
(Mette Bak Scheel, projektchef)

“Vi fik rigtig positive tilbagemeldinger på kurset. En af kursisterne har uopfordret kontaktet mig og fortalt om hvordan han først et stykke tid efter blev klar over hvor stort et udbytte, han egentlig fik. De redskaber, han fik, bliver nu flittigt anvendt når han kommunikerer skriftligt.”
(Glad deltager, HR)

***

Samlet vurdering af de tidligere kurser (1-5, hvor 5 er bedst):

Hvad synes du om kurset? 4,7

Vil du anbefale kurset videre til andre? 4,8

Læs flere anbefalinger

Hvad får du og dine kolleger ud af Skriv til nettet?

I får

  • en markant bedre skriveproces og et mere konkret, enkelt og nærværende netsprog
  • mere respons på de webtekster, du skriver — fordi de bliver bedre
  • værktøjer til skrive bl.a. artikler, nyhedsbreve, blog og e-mail, som får brugerne til både at læse, komme igen og købe
  • redskaber til at komponere dine webtekster effektivt — så de bl.a. kan skimmes
  • en fejlstøvsuger til stift kontorsprog
  • styrket din evne til at skabe trafik, tillid og salg med bl.a. søgemaskineoptimering (SEO), adwords og sociale medier.

Det lærer du fx på en dag (skræddersys)

På kurset ‘Skriv til nettet’ har vi fokus på din skriveproces, modtager, skrivestil og sprogtone på nettet. Du lærer Flowskrivning-teknikker (mere effektivitet og skriveglæde) – og med afsæt i teori, professionelle teksteksempler og øvelser stiller vi skarpt på en række sproglige og kompositoriske værktøjer, der virker godt på nettet. Bl.a. lærer du at afdække dine brugeres interesser og behov, bygge teksten op, så den kan skimmes og skannes og at skrive i et aktivt og konkret sprog, fx med brug af sammenligninger, talesprog/faste vendinger, holdningsords osv. Så du hele tiden er i øjenhøjde med din modtager.

Derudover får du en støvsuger til stift kontorsprog og styrket din evne til at bruge forsigtige elementer af Den gode historie – så dine brugere både tænker, oplever og føler tillid og genkendelse, når de læser dine webtekster. Også så de vender tilbage. Endelig er der mulighed for at lære, hvordan du styrker din synlighed, trafikken og relationerne til dine læsere på nettet, bl.a. gennem søgemaskineoptimering (SEO), Adwords og sociale medier.

NB: Kurset skræddersys, så det passer præcis til jeres behov. Fx kan historiefortælling erstattes med Flowskrivning (optimerede skriveprocesser) – eller med et indlæg om, hvordan I skriver, så I bliver fundet af  Google (SEO).

Læs et eksempel på en agenda – ‘Skriv til nettet’

Det praktiske

Du kan få et skrivekursus ud i din organisation, uanset hvor den ligger i landet, fx i København, Århus, Ålborg eller Odense.

Se priserne på kurserne

Vil du bestille eller høre mere?
Ring 29 80 34 62 – eller send mig en mail: kontakt@powerwriting.dk Så skræddersyr vi et forløb, der passer til jer.


PS: Lyder det som et interessant kursus? Så vil det glæde mig meget, hvis du giver vennerne et tip: