fbpx
Powerwriting.dk

Skræddersyet kursus

På de skræddersyede skrivekurser får du og dine kolleger det præcis, som I vil have det – så længe det har med skriftsproget og jeres tekster at gøre. Skræddersyede skrivekurser kan hjælpe jer med at få mere saft og kraft i jeres artikler, mail, eller når du skal skrive en rapport, webtekst, blog-indlæg, pressemeddelelser, PR, et professionelt brev og tekster i det hele taget.

Skræddersyede skrivekurser kan handle om

  • at skrive til intra- og internettet – for jeres webskribenter
  • god e-mail-skrivning – for jeres rådgivere, sælgere og konsulenter
  • hvordan I gør fagstoffet mere levende i artikler og blogindlæg
  • hvordan I bruger historiefortælling/storytelling til at komme ud med jeres budskaber.

Skræddersyede skrivekurser er for alle

Skræddersyede skrivekurser er for alle, der skriver professionelt, dvs. i forbindelse med deres arbejde: virksomheder, akademikere, forskere, undervisere, konsulenter, ph.d.-stipendiater, ingeniører, ledere, mellemledere, administrativt personale, journalister, webskribenter, sagsbehandlere, forfattere, tekstforfattere, pædagoger, lærere, filmfolk, selvstændige, konsulenter, iværksættere m.fl.

Du kan få et skræddersyet skrivekursus ud i din organisation, uanset hvor den ligger i landet, fx i København, Århus, Ålborg eller Odense.

Se priserne på kurserne

Vil du bestille eller høre mere? Ring 29 80 34 62 – eller skriv til mig Så skræddersyr vi et forløb, der passer til jer.