fbpx
Powerwriting.dk

Feedback – med fokus og flow

Mange mennesker både giver og modtager feedback hver eneste dag og mange af dem i professionelle sammenhænge som en del af deres job. Tit gør de det med afsæt i en stærk faglighed tilsat mere eller mindre personligt udviklede metoder, der nogle gange falder mere heldigt ud end andre. Resultatet er, at kommunikationen bliver uklar, der opstår misforståelser og en fornemmelse af, at der er motiver og budskaber, som ikke bliver sagt ligeud. Det giver utryghed, frustration og ufokuseret arbejde.

Kurset er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser og refleksion i plenum og små grupper. Fokus ligger ikke på sproget og formen, men udelukkende på processen og konkrete redskaber til at skabe en markant bedre, mere effektiv proces.

Du lærer at

  • give anerkendende, specifik og konstruktiv kritik – også hvor udviklingsbehovet er virkelig påtrængende
  • modtage og udvikle dig gennem kritik – uden at afvise kritikeren
  • afgøre om du kan nøjes med at skrive en mail eller hellere bør tage et møde
  • bruge ros og nødvendige løgne til at fremme det gode samarbejde
  • nedbringe kollektiv stress og frustration gennem styrkelse af feedbackkulturen.

Kurset er koncentratet af en række skræddersyede forløb, der har tiltrukket mere end 2000 skrivere: konsulenter, rådgivere, sagsbehandlere, ingeniører, teknikere, psykologer, sælgere, selvstændige, akademikere, forfattere, filmfolk, kommunikationsfolk, journalister og andre, der skal skrive meget på jobbet.

Endelig forbedrer kurset din generelle evne til at møde og tale med folk i øjenhøjde, så du kan bidrage positivt til arbejdsklimaet og andres tilværelse. Husk: Feedback, kritik og ros er tilbud om hjælp til at udvikle dig selv og andre – og at investere i dine medmennesker fører ikke bare til, at du modtager mere, du får også tilført energi og bliver generelt mere tilfreds.

På kurset får du en håndfuld redskaber til at give og tage imod feedback, så det fører til bedre arbejdsprocesser og trivsel. Forfatteren og virksomhedsindehaveren Bo Skjoldborg deler ud af sine til tider temmelig dyrt købte erfaringer som både professionel modtager og giver af feedback med afstikkere til konkrete værktøjer, små øvelser, hjerneforskning og flowteori.

Samlet vurdering af de tidligere kurser (1-5, hvor 5 er bedst):

Hvad synes du om kurset?
4,7

Vil du anbefale kurset videre til andre?
4,8

Se priserne på kurserne

Vil du bestille eller høre mere?

Ring 29 80 34 62 – eller skriv til mig. Så skræddersyr vi et forløb, der passer til jer.