fbpx
Powerwriting.dk

Skrive-ERFAgrupper for virksomheder

STYRK DINE SKRIVEEVNER OG TEKSTER MED ANDRES ØJNE
LÆR GENNEM ØVELSER, FASTHOLDELSE OG FEEDBACK

Skrive-erfagrupper er grupper på 4-8 deltagere, hvor I hver eller hveranden måned mødes i tre timer. Formålet er at give dig muligheden for at få trænet nogle af dine skriveværktøjer (fx fra kurserne) i forhold til dine egne sagtekster fra hverdagen på jobbet.

At skrive er et håndværk, og man skal øve sig. Derfor virker skrive-erfagupper særligt godt – fordi du får sat en ramme for din skrive-træning, så du udvikler dig videre. Kort sagt er der intet, der styrker dine skriveevner og tekster bedre end god gammeldags mesterlære og feedback suppleret med sammenligninger imellem dine egne og andres tekster og rettelser.

Dit udbyttte:

  • Del dine skriveerfaringer med andre skrivere på et højt niveau
  • Få tilbagevendende feedback fra 4-7 læsere – kyndigt ledet af en tekstforfatter og proceskonsulent med referencer fra nogle af landets mest succesfulde virksomheder
  • Bliv holdt til ilden (70 % af din læring ligger i den opfølgende træning og feedback).

Du får en særlig høj kvalitet

Som deltager i en skrive-ERFAgruppe opnår du en unik mulighed for træning, feedback og opfølgning, som i sagens natur ikke kan lade sig gøre på et kursus på to dage. Gruppen er eksklusiv med sit lave deltagerantal og dermed muligheden for grundig respons på dine egne tekster.

Før hvert møde har du indsendt en sag- eller formidlingstekst (ca. tre sider) til hele gruppen, som du får gruppens mundtlige feedback på på dagen – og naturligvis på en stramt styret og anderkendende måde. Din tekst kan både være en besvarelse af en skriveopgave stillet af mig eller en valgfri tekst fra din egen dagligdag.

Hvad koster et skrivekursus?

12.000 kr. for en halv dag.

Vil du bestille eller høre mere?

Ring 29 80 34 62 – eller send mig en mail: kontakt@powerwriting.dk Så skræddersyr vi et forløb, der passer til jer.