Powerwriting.dk

Flowskrivning – for studerende (åbent skrivekursus)

SKRIV EFFEKTIVT, SKRIV MED GLÆDE
AFLEVER DINE OPGAVER OG TEKSTER TIL TIDEN

Skrivkursus_flowskrivning_studerende_opgave_speciale_tekst_300x300

Vil du skrive dine opgaver og tekster til studiet hurtigere og bedre? Brug to dage på at udvikle din skriveproces, så du kommer til at skrive mere effektivt og med langt større glæde. Det gælder alle typer tekster til dit studie – studieopgaver, rapporter, artikler, essay, speciale mv.


DATOER: SE DET ÅBNE FLOWSKRIVNING-KURSUS

Pris: 2.500 kr. i alt for to dage
Læs mere om det praktiske nedenfor.


Hør mere om tankerne bag Flowskrivning – kig i kapitlerne fra bogen

 

Skrivekurset er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser og refleksion i plenum og små grupper. Fokus ligger ikke på sproget og formen, men udelukkende på skriveprocessen og konkrete redskaber til at skabe en markant bedre, mere effektiv skriveproces.

Skrivekurset er koncentratet af en række skræddersyede forløb, der har tiltrukket mere end 2000 skrivere, bl.a. studerende, specialeskrivere, akademikere, selvstændige, HR-konsulenter, sagsbehandlere, webskribenter, lærere, psykologer, kommunikationsfolk og andre, der skal skrive meget.


“Gode forklaringer på øvelsernes forskellige ’kompetencer’ (selv ideen om nonstop, der ellers tidligere har forekommet mig lidt fjollet, gav mening med det efterfølgende faglige element).”

“Dejligt at få øvelserne prøvet af med det samme og desuden at blive ’aktiveret.’”

“Jeg synes Bo Skjoldborg gav et godt og personligt oplæg, hvor han bl.a. med fordel trak på egne erfaringer. Det, at han var så ærlig og åben omkring egne skriveproblemer gjorde det lettere for deltagerne selv at åbne op. Meget god inddragelse af deltagere og gode erfaringsbaserede svar på spørgsmål.” 

***

Samlet vurdering af de tidligere kurser (1-5, hvor 5 er bedst):

Hvad synes du om kurset? 4,7

Vil du anbefale kurset videre til andre? 4,8

Læs flere anbefalinger


Hvad får jeg ud af kurset?

Du

  • bliver mindre tilbøjelig til at udsætte skriveopgaver
  • bliver mindre stresset og sparer tid
  • udvikler et mere naturligt, personligt og flydende sprog
  • får mere respons fra dine modtagere, fordi dine tekster bliver bedre
  • får friske tanker og ideer
  • bliver mere tolerant i forhold til at skrive dårligt – så du vover mere.

 

Det lærer du på to dage

Dag 1 har vi fokus på dig som skriver. Vi ser på din hjernes måde at arbejde på i relation til produktive og glædesfyldte skriveprocesser, og du lærer nogle effektive metoder – bl.a. nonstop- og essensskrivning, planlægning, for-skrivning og Brief Daily Sessions.

Desuden beskæftiger vi os med dine indre skriver-roller (persona), og hvordan en logbog kan være med til at afdække uhensigtsmæssige automattanker, -handlinger og understøtte din tålmodighed, kreativitet og sproglige udvikling.

Dag 2 beskæftiger vi os med de tre skriveaktiviteter: planlægning, komponering og revision, der interagerer og beriger hinanden i en cyklus snarere end udgør led i en lineær kæde. Blandt andet stifter du bekendtskab med nogle metoder, du kan bruge til dine hurtige tekster, altså dem der ikke skal udgøre små hovedværker, men bare være på et ok-niveau.

Endelig styrker vi din evne til at give og modtage feedback, hvilket er en væsentlig forudsætning for, at du kan udvikle dig godt videre med din skrivning. Intet forbedrer en tekst og dine kompetencer hurtigere end andres øjne.

Læs planen for de to kursusdage


Det praktiske

Datoer:
SE DET ÅBNE FLOWSKRIVNING-KURSUS (fre.: 15-21 og lø.: 10-16).  

Pris for to dage:
2.500 kr.
 Kursusprisen er rettet imod enkeltpersoner, der gerne vil have den samme professionelle oplevelse, som ellers primært er rettet imod virksomheder.

Tilmelding:
Udfyld formularen – eller send mig en mail: kontakt@powerwriting.dk Husk kursusnavnet, sted/by, antal deltagere og kontaktoplysninger (dit navn, evt. firma, adresse, telefonnummer, mailadresser og evt. EAN-nummer). Du modtager en faktura og betaler kursusgebyret. Ved indbetaling oplys venligst fakturanummeret og dit navn, så jeg kan registrere din betaling korrekt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe 29 80 34 62.

Forplejning:
Kaffe, te og frokost/middag er inkluderet i prisen.

Underviser: Bo Skjoldborg Du får bogen ‘Flowskrivning’ på kurset.


Fields marked with an * are required

Tilmeld mig

Udfyld formularen

 


PS: Lyder det som et interessant kursus? Så vil det glæde mig meget, hvis du giver vennerne et tip: