Powerwriting.dk

Onlinekurser

Lær med nyhedsbrevet
Hent et gratis skrivekursus

 

4-5.000 SELVSTÆNDIGE, LEDERE, MEDARBEJDERE, STUDERENDE OG KUNSTNERE HAR ALLEREDE VÆRET DER:

Skriv mere og bedre med mit mest populære skrivekursus (nu online)

SKRIV EFFEKTIVT, SKRIV MED GLÆDE
UNDGÅ UDSÆTTELSE. FÅ FLERE OG BEDRE IDEER

Skrivekursus_lydkursus_audiokursus_bliv bedre til at skrive med et kursusVil du eller din kollega skrive mere og bedre? Nu har du chancen for at købe mit mest populære skrivekursus gennem de sidste 14 år som onlinekursus to hele kursusdage kogt ned til 2,5 supereffektive timers lydoplæg og skriveøvelser (opdelt i 8 moduler)! Inkl. skrivebogen ‘Flowskrivning’ og mulighed for Skype-coaching.

Onlinekurset ‘Flowskrivning – POWER’  (mv.) styrker arbejdsprocessen med alle dine tekster – både dine rapporter, mødeagendaer, referater, artikler, e-mails, salgstekster, præsentationer, fagbøger, invitationer, tekster til nettet, studiet mv. 

 

Tjek de tre kursuspakker – POWERPREMIUM og BUSINESS

 

Lyt til onlinekurset (skrivekurset) 'Flowskrivning'Få en gratis smagsprøve (‘Hurtige tekster’, 3,5 minutters lydklip)

Få en gratis smagsprøve (‘Persona’, 3 minutters lydklip)

Læs 139 anbefalinger af skrivekurserne

 

Skrivekurset er tilrettelagt som en vekselvirkning mellem oplæg, øvelser og refleksion. Fokus ligger ikke på sproget og formen, men udelukkende på skriveprocessen og konkrete redskaber til at skabe en markant bedre, mere effektiv skriveproces.

Skrivekurset er koncentratet af en række skræddersyede forløb, der har tiltrukket mere end 4000 skrivere: konsulenter, rådgivere, sagsbehandlere, ingeniører, teknikere, psykologer, sælgere, selvstændige, akademikere, forfattere, filmfolk, kommunikationsfolk, journalister og andre, der skal skrive meget på jobbet.

 


 

“Det var et rigtig godt endagskursus” (Jesper Lemmich, Vice President, Human Resources)

“Noget af det, der også fangede, var processen med powerwriting. Dér fik jeg nogle gode måder at komme videre på.” (Mette Bak Scheel, marketingchef)

“Nonstop var åbenbaringen for mig. Jeg opdagede, at min fantasi ikke havde forladt mig. Den var blot parkeret.” (Gitte Høxbroe, journalist)

***

Samlet vurdering af de tidligere kurser (1-5, hvor 5 er bedst):

Hvad synes du om kurset? 4,7

Vil du anbefale kurset videre til andre? 4,8

 

Tjek de tre kursuspakker – POWERPREMIUM og BUSINESS

 

Lyt til onlinekurset (skrivekurset) 'Flowskrivning'Få en gratis smagsprøve (‘Hurtige tekster’, 3,5 minutters lydklip)

Få en gratis smagsprøve (‘Persona’, 3 minutters lydklip)

Læs 139 anbefalinger af skrivekurserne

 


 

Hvad får du ud af kurset? Du

 • skriver gode tekster hurtigere
 • bliver mindre tilbøjelig til at udsætte skriveopgaver
 • bliver mindre stresset og sparer tid
 • udvikler et mere naturligt, personligt og flydende sprog
 • får mere respons fra dine modtagere, fordi dine tekster bliver bedre
 • får friske tanker og ideer
 • bliver mere tolerant i forhold til at skrive dårligt — så du vover mere.

Desuden får du med online-skrivekurset mulighed for at tage skrivehjælpen med dig overalt – fx på din tablet, iPad, smartphone, bærbare computer mv.

 

Alt dét lærer du

Først får du ‘De 5 bedste skriverråd’. Vi ser på din hjernes måde at arbejde på i relation til produktive og glædesfyldte skriveprocesser, og du lærer nogle effektive metoder – bl.a. nonstop- og essensskrivning, planlægning, for-skrivning og Brief Daily Sessions.
Desuden beskæftiger vi os med dine indre skriver-roller (persona), og med hvordan disse påvirker både dit sprog, din synsvinkel, indholdsmæssige valg, skriveproces og tonen i dine tekster.

Senere bliver du introduceret til logbogen som et skrive-, søge- og refleksionsværktøj. Fx lærer du at håndtere dine skriveudfordringer ved hjælp af Den narrative metode (eksternalisering og fortykkelse) – og hvordan du i det hele taget skaber en mere positiv forventning til dine skriveopgaver. Så du fremover skriver mere og bedre.

Du får gode råd til komponeringen og revisionen. Og endelig får du styrket din evne til at give og modtage feedback, hvilket er en væsentlig forudsætning for, at du kan udvikle dig godt videre med din skrivning. Intet forbedrer nemlig dine tekster og skrivekompetencer hurtigere end andres øjne.

Lydkurset består af 8 effektive moduler

– i alt 2,5 timers koncentreret audioundervisning (mp3) med masser af øvelser:

 1. Det 5 bedste skriveråd
 2. Nonstopskrivning
 3. Persona
 4. Narrativ metode og logbogen
 5. Hurtige tekster
 6. Skrivning med feedback
 7. Komponering og revision
 8. Personlig hensigtserklæring

Desuden får du min populære bog ‘Flowskrivning’ (e-PDF) med oven i hatten, hviklet styrker din læring endnu mere.

 

Tjek de tre kursuspakker – POWERPREMIUM og BUSINESS

 

Lyt til onlinekurset (skrivekurset) 'Flowskrivning'Få en gratis smagsprøve (‘Hurtige tekster’, 3,5 minutters lydklip)

Få en gratis smagsprøve (‘Persona’, 3 minutters lydklip)

Læs 139 anbefalinger af skrivekurserne

 


 

Hvorfor et online-skrivekursus – evt. med skrivecoaching?

At skrive er et håndværk, og du skal øve dig. Og der er processer og metoder, der gør det meget nemmere at blive bedre. Bruger du dem, vil du få frigivet en masse tid og energi. Måske vil du endda begynde at glæde dig til dine skriveopgaver. Og teksterne bliver mere veloplagte og overbevisende.
Du får alle værktøjerne med i POWER-pakken

Derudover er der intet, der styrker dine skriveevner og tekster bedre end god gammeldags mesterlære – med masser af afprøvninger, konkret feedback og sammenligninger imellem dine egne og andres tekster, forslag og rettelser.
Her kan det være rart at have en topprofessionel til at hjælpe dig med at holde fast i din skrivetræning, nye erfaringer og evt. et konkret projekt. Derfor får du online-coaching med i hhv. PREMIUM- og BUSINESS-pakken

 


 

Vælg det kursus, der passer bedst

Skrivekursus_lydkursus_audiokursus_bliv bedre til at skrive med et kursusPOWER – for dig, der gerne vil skrive mere og bedre

Indhold: Lydkursus med 2,5 timers oplæg og øvelser, opdelt i 8 moduler (lydfiler, mp3).
Inkl. min populære skrivebog ‘Flowskrivning’ (e-PDF), hvilket styrker din læring.

Målgruppe: For dig, der har brug for at få mere glæde og effektivitet ind i din skriveproces. Og som har det fint med at øve dig alene. Du er privatansat eller en kommunal medarbejder der skal skrive virksomhedsrapporten,  selvstændig eller akademikeren der skal aflevere en professionel tekst om et fagligt emne – eller en af alle de studerende på diverse uddannelsessteder, der sveder tran over at skulle aflevere en skriftlig opgave, stor eller lille.

 

Køb online-skrivekurset 'Flowskrivning'

Køb onlinekurset ‘Flowskrivning – POWER’
Pris: KUN 399  (+ moms).

Du modtager de 8 lydfiler (med oplæg og øvelser), e-bogen og fakturaen inden for få minutter.

 


 

Online-skrivekursus – Bliv bedre til at skrive, mens du går en tur eller sidder i sofaen

PREMIUM – for dig, der skriver ofte, og som ønsker coaching

Indhold: Lydkursus med 2,5 timers oplæg og øvelser, opdelt i 8 moduler (lydfiler, mp3).
Inkl. min populære skrivebog ‘Flowskrivning’ (e-PDF), hvilket styrker din læring.
Derudover får du 2 timers skrivecoaching over Skype eller i telefonen (som kan deles op, så det matcher dine behov, fx 4 x 30 minutter).

Målgruppe: For dig, der skriver ofte og en del på jobbet eller studiet, og som gerne vil have mulighed for at afprøve og justere de forskellige væktøjer og skriveteknikker sammen med en skrivecoach. Du er privatansat eller en kommunal medarbejder der skal skrive virksomhedsrapporten,  selvstændig eller akademikeren der skal aflevere en professionel tekst om et fagligt emne – eller en af alle de studerende på diverse uddannelsessteder, der sveder tran over at skulle aflevere en skriftlig opgave, stor eller lille.

 

Køb online-skrivekurset 'Flowskrivning'

Køb onlinekurset ‘Flowskrivning – PREMIUM’ 
Pris: KUN 1.999 (+ moms; normalpris: 3.399 ).

Du modtager de 8 lydfiler (med oplæg og øvelser), e-bogen og fakturaen inden for få minutter. Send mig derpå en mail – kontakt@powerwriting.dk Så aftaler vi tidspunktet for den første samtale.og du modtager en faktura på resten af beløbet.

 


 

Online-skrivekursus – Bliv bedre til at skrive, mens du går en tur eller sidder i sofaen

BUSINESS – for dig, der altid skriver, og som ønsker meget coaching

Indhold: Lydkursus med 2,5 timers oplæg og øvelser, opdelt i 8 moduler (lydfiler, mp3).
Inkl. min populære skrivebog ‘Flowskrivning’ (e-PDF), hvilket styrker din læring.
Derudover får du 7 timers skrivecoaching over Skype eller i telefonen (som kan deles op, så det matcher dine behov, fx 14 x 30 minutter).

Målgruppe: For dig, der skriver rigtig meget, og som ønsker hjælp fra en skrivecoach til at optimere din skriveproces, tekstproduktion og evt. arbejdstid i det hele taget. Måske underviser du selv i at skrive mere og bedre. Du er privatansat eller en kommunal medarbejder der skal skrive virksomhedsrapporten,  selvstændig eller akademikeren der skal aflevere en professionel tekst om et fagligt emne – eller en af alle de studerende på diverse uddannelsessteder, der sveder tran over at skulle aflevere en skriftlig opgave, stor eller lille.

 

Køb online-skrivekurset 'Flowskrivning'

Køb onlinekurset ‘Flowskrivning – BUSINESS’ 
Pris: KUN 6.399 (+ moms; normalpris: 10.899 ).

Du modtager de 8 lydfiler (med oplæg og øvelser), e-bogen og fakturaen inden for få minutter. Send mig derpå en mail – kontakt@powerwriting.dk Så aftaler vi tidspunktet for den første samtale, og du bliver faktureret for restløbet.

 


PS: Lyder det som et interessant kursus? Så vil det glæde mig meget, hvis du giver vennerne et tip: